Hemen duzue jantokiko neguko menuen PDFa. Hiruhilabete honetako menuekin batera, elikagaien jatorria azaltzen duen mapa bat ere baduzue.
Barazkiak: EKO – Busturialdeko 5 baserrietatik
Fruta: EKO – Busturialdea, kanariar irlak, Balentzia eta Nafarroa
Lekariak eta Zerealak: EKO – Araba, Gaztela eta Ebro
Arraina: BAJURAKOA: Ondarruko arrandegi batek garbituta saltzen digu.
Esnekiak: EKO – Errigoitiko baserri batekoak
Okel gorria: EUSKOLABEL – Iturbe Anaiak, Busturia
Txerria eta Txerrikiak: EUSKOLABEL: Basatxerri, EH
Arrautzak: EKO – Busturia
Oilo okela: “CAMPERO”, LABEL: Galizia
Kontserbak: BERTAKOA: Gizaburuaga
Ogia: Hurun EKO – Mendiondo Okindegia
Olioa: EKO – Nafarroa